|
|
Lån  


 
Etosha Pan
På Etosha Pan, som er et ørkenområde, kan man se et væld af dyrearter. Her kan man møde løver, zebraer, elefanter, giraffer og et masser af forskellige fuglearter.

Ai-Ais (Fish River Canyon)
Ai-Ais ligger for enden af den 86 kilometer lange vandretur gennem Fish River Canyon. Man kan også komme dertil med bil. Ved Ai-Ais kan man bade i de varme kilder, der holder en temperatur på omkring 60 grader.

Keetmanshoop (Fish River Canyon)
Keetmanshoop er sydens hovedstad. Den er ikke stor, men man kan få, det man har brug for, og der er en dejlig park og en god turistinformation. Byens museum er også et besøg værd.

Sesriem Canyon (Namib Ørkenen)
Cirka 4 kilometer fra ørkenens campingplads er der en lille kløft. Kløften er en lille oase, og der er altid vand i kløften, selv i de tørreste perioder.

Sossusvlei området (Namib Ørkenen)
Sossusvlei er et af de mest imponerende områder i den namibiske ørken. Her er sandbunkerne næsten 300 meter høje nogle steder.

Brukkaros Vulkankrater
Brukkaros er et vulkankrater, der ligger mellem Mareintal og Keetmanshoop. Krateret er to kilometer bredt og kan nås til fods af en sti, der går fra parkeringspladsen.

Caprivi området
Caprivi er et langt tyndt område af Namibia, der skiller Zambia fra Botswana. Adskillige floder skærer sig igennem dette område, blandt andre Kwando, Okavango og Zambezi.

Landsbyen Lderitz
Lderitz er en bayersk landsby, der ligger i den sydlige del af Namibia helt ud til Atlanterhavet. Her er små hyggelige delikatesseforretninger og flere lutheranske kirker. Kysten ved Lderitz er hjemsted for pingviner og sæler.Information på sider:

Sev&lig;rdigheder - Kort over Namibia - Flyrejser - Hovedstad Namibia - Demografi - Telefonkode - Rejser & Ferie - Økonomi - Vejret i Namibia - Bedste rejsetid - Namibia flag - Tidszone - Areal - Du er her: NA - NA -